Audieri Publice

Pe data de 19 august, în incinta casei de cultură a municipiului Edineț au avut loc audierile publice asupra proiectului Planului Urbanistic General (PUG). Totodată a fost prezentat raportul de evaluare strategică de mediu al PUG.  

La audieri au participat peste 200 locuitori ai municipiului, care au venit cu diferite propuneri și comentarii referitor la plan. Experții care au lucrat la elaborarea documentului au relatat despre cele mai mari probleme și provocări care au stat la baza elaborării planului de dezvoltare urbana a orașului până în anul 2035. Amintim că varianta digitală a planului o puteți accesa pe www.gislocal.md, iar variantele scrise le puteți accesa pe site-ul oficial al primăriei https://primariaedinet.md/.../consultari-publice-planul.../. De asemenea, până pe data de 29 august inclusiv locuitorii mai pot trimite propuneri cu referire la PUG și la raportul de mediu prin e-mail la adresa smartedinet2124@gmail.com sau  fizic la primărie - Anticamera primarului.

Este o activitate planificată în cadrul proiectului „Edineț- oraș cu perspectivă de viitor”, fiind implementat de primăria municipiului Edineț cu suportul financiar al Uniunii Europene.#EU4Moldova #StrongerTogether #PrimariaEdineț